Tel.: 0522 - 252 000

Welkom bij onze individuele Namibië rondreizen

Meer dan 10 jaar ervaring in compleet verzorgde Individuele Namibië Maatwerk Reizen. Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen verzorgen wij veilig, vertrouwde en unieke Namibië reizen voor honderden reizigers per jaar! Met Lekkerbly ontwijkt u de massatoerisme en ontdekt u unieke plekjes die soms zelfs ook bij de plaatselijke bevolking minder of zelfs onbekend zijn!

Gebruik ons kennis en passie en ervaar ons prachtige Afrika!

Gratis maatwerkoffertes inclusief verscholen kosten. Wij trachten u betaalbare, op maat gemaakte reizen, geschikt voor de meeste beurzen aan te bieden en daarom sluiten onze reizen zo veel mogelijk in zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Behalve onderdelen die wij normaal vinden en dus ingesloten zijn zoals een kaartenboek, gratis excursie en interne vluchten (als deze van toepassing zijn) bieden wij waar mogelijk verscholen kosten aan zoals toegangsgelden en soms wildritten bij verblijf in Nationale parken! Ook bieden wij bij onze offertes een compleet overzicht aan van de lokaal te verwachte kosten zoals benzine, tolwegen etc.

Met meer dan 10 jaar ervaring in Zuidelijke Afrika Reizen bieden wij u betaalbare en stressvrije reizen of safari’s met eigen huurauto en/of privé gegidst! Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen verzorgen wij veilig, vertrouwd en unieke reizen voor honderden reizigers naar Zuidelijk Afrika per jaar! Maak gebruik van onze voorbeeld routes en/of uw eigen idee om uit de ontelbare verscheidenheid aan mogelijke routes en reizen uw unieke droom reis samen te laten stellen. Met onze jaren ervaring zijn wij echt in staat ieder navraag een unieke route en indeling te geven!

Uitgebreide kennis en ervaring. Wij reizen geregeld naar verschillende delen van Zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen, nieuwe accommodaties, dag toeren, activiteiten, bezienswaardigheden etc. Gezamenlijk legt onze team gemiddeld tussen de 15,000 en 25,000 km per jaar af! Elk jaar opnieuw stellen wij honderden unieke routes samen die aansluiting geven aan de specifieke wensen van iedere klant!

Met een eigen boekingskantoor in Pretoria is er dus geen middenman tussen ons en de accommodaties en bieden wij onze klanten op reis een directe en persoonlijke back up 24 uur per dag 7 dagen per week! Als laatste zijn wij als Zuid-Afrikanen vaak vanwege de cultuur en taal beter in staat net dat klein beetje extra te vinden voor onze klanten.

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Wij zijn geen accommodatie boeking site maar bieden u eerder een persoonlijk en gericht aanpak! Wij bieden een compleet pakket aan inclusief *persoonlijk vervoer, vooral kleinschalige accommodaties, binnenlandse vluchten maar ook de kleine dingetjes zoals wegenkaart, gratis excursie, GPS/route beschrijving, etc. Eigen vluchten geboekt? Geen punt, wij helpen u toch graag om een mooie reis samen te stellen!

Het belang van goede overnachtingen. Alle door ons aangeboden accommodaties worden in de regel persoonlijk periodiek door één van onze team gekeurd! Daarom moeten accommodaties die wij aanbieden bij onze reizen minimaal aan een paar eisen voldoen zoals in principe nooit een badkamer en toilet delen met vreemden, schoon en rustig zijn, vriendelijke service, waar mogelijk kleinschalig zijn maar vooral het “lekker bly” gevoel van een beetje thuis voelen is belangrijk. Onze naam betekent tenslotte ‘goed vertoeven’ (lekker verblijven) in het Afrikaans.

Ontwijken van massa toerisme! Ontdek unieke plekjes die soms zelfs ook bij de plaatselijke bevolking minder of on/bekend zijn!

*Zelf rijden of privé gegidst/chauffeur? Meer dan 90% van onze klanten rijden zelf. Voor wie niet zelf wilt rijden bieden wij een typisch Lekkerbly oplossing aan. Toch een eigen route maar dan met een privé gids/chauffeur, dit is wel duurder maar ideaal voor families of vrienden groepen die niet zelf willen rijden maar ook niet samen met een groep met vreemden op reis willen!

3 Gouden regels (tips) bij het uitzetten van een echte maatwerk reis!

1) Plannen van uw overnachtingen. Waar mogelijk plannen wij nooit 2 één nacht stops in een rij. Een goede rust is essentieel voor een relaxte vakantie. Het spreekt voor zich dat de accommodaties behalve aansluiten op uw wensen ook schoon en netjes moeten zijn.

2) Neem de tijd. Wij geven voor zover mogelijk per bijzondere omgeving en bezienswaardigheid u voldoende tijd om deze dan ook goed te ervaren. Een land zoals Zuid-Afrika (meer dan 30 keer de grote van Nederland) kan nooit in enkele weken gezien worden. Wij laten u liever minder zien dan om alles in één reis te proppen waardoor de reis een gejaagd karakter krijgt.

3) Rekening houden met de afstand die u gaat rijden. De wegen in Zuid-Afrika zijn over het algemeen uitstekend (zelfs voor Nederlandse standaarden) en veel minder druk. Per keer dat u van accommodatie veranderd moet u rekening houden met een gemiddelde van ca 350 km. Dit kan in de praktijk wisselen van minder dan 100 km tot meer dan 500 km afhankelijk van de wegen die u gaat rijden en de omgeving waar u door rijdt.

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen weten wij precies waar en hoe u het beste onze prachtige werelddeel veilig en stres vrij kunt bezoeken en beleven! Ook worden onze Zuidelijke Afrika Reizen aangeboden onder SGR voorwaarden en uitgevoerd in Zuidelijk Afrika volgens SATSA Bonded regels. Wij zijn in Nederland aangesloten bij de SGR en onze Zuid-Afrika kantoor is aangesloten bij de TTA Tswane Tourism Association - nr. TTA/BRO/17/1

Service, veiligheid & gemoedsrust (Zuid-Afrika – Namibië – Botswana)

Wij bieden een ongekende service, back up en zekerheid aan ondersteund door een gratis kaartenboek, een gedetailleerde accommodatie route beschrijving, GPS systeem en een 24 uur per dag back up service door geheel Zuidelijk Afrika. Ook zijn wij in onafhankelijk onderzoek door de ANWB aangegeven als echte Zuid-Afrika specialist! (Wereldreisgids – Zuid-Afrika pag 88)

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Lekkerbly Tours & Safaris (KvK 05073805) is aangesloten bij SGR.  U kunt dit controleren via www.sgr.nl Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGR deelnemersnummer 3607

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Een prijsopgave aanvragen voor uw eigen unieke reisschema is gratis en makkelijk te doen in 3 korte stappen. Vluchten al geboekt? Geen punt. Vermeld bij uw aanvraag de vlucht gegevens en wij zorgen er voor dat de prijsopgave aansluitend op uw aankomst en vertrek gegevens aangeboden word. Het aanbieden van een uniek reisschema e prijsopgave kan meestal binnen een dag of twee. Met al onze contacten en als erkend touroperator en agent voor alle nationale parken zijn wij in staat u een perfect op uw wensen aansluitende reis aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Stap 1) Oriëntatie.
Om u een idee te geven wat uw reiswensen gaan kosten vragen wij u of een offerte aanvraag formulier in te vullen en aan ons op te sturen of telefonisch contact op te nemen en zo uw wensen aan ons kenbaar te maken. In de regel ontvangt u na enkele dagen (meestal niet meer dan 2 tot 3 en hooguit 4 dagen) een uitgebreide voorlopige offerte of kostenraming. Indien u haast heeft en snel een antwoord wil raden wij u aan telefonisch contact te maken. In de voorlopige offerte ontvangt u een uitgebreide overzicht van 1) overnachtingsplaatsen* en op welke basis uw overnacht 2) vervoermiddel (bijv. huurauto type) 3) vluchtbeschikbaarheid 4) en alle andere te verwachten kosten (**ook kosten die u later ter plaatsen zal maken. Ook ontvang u een kort overzicht van wat u onderweg aan bezienswaardigheden of hoogtepunten mag verwachten. Hierdoor kunt u beter inschatten wat de werkelijke kosten gaan worden. Indien het niet geheel aan uw verwachtingen voldoet kunnen wij (indien gewenst) de kostenberaming en/of route etc. verder aanpassen tot het wel aan uw wensen en eisen voldoet. Indien wij deze punt bereiken gaan wij graag over naar stap 2.

*Beperkte beschikbaarheid? Aangezien voornamelijk veelal kleinere, persoonlijk gerunde etablissementen gebruikt worden, word de eerste voorlopige offerte of kostenramingen aangeboden op basis van de plaats of natuurreservaat waar overnacht gaat worden. Zodra we een door u goedgevonden reis hebben samengesteld, wordt overgegaan tot het maken van een offerte waarbij we voorlopige besprekingen kunnen gaan maken.
**Lokale kosten zoals bijvoorbeeld benzine, uit eten, toegangsgelden en tolgelden etc.

Stap 2) Offerte.
Uw vluchten worden indien gewenst in optie geplaatst en de huurauto word gecontroleerd en waar nodig voorlopig geboekt. Hierna gaat ons kantoor in Zuid-Afrika alle door ons in gedachte accommodaties bellen en voorlopig boeken. Alleen indien alles perfect op elkaar aansluit en volgens ons aan uw reiswensen voldoet ontvangt u van ons een offerte met alle informatie en prijzen die voor een bepaalde tijd geldig is. Een offerte maken kost in de regel tussen de 4 en 6 werkdagen. Bij acceptatie van de offerte ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en gaan wij over tot de volgende stap.

Stap 3) Bevestigen en boeken.
De ideale reis voor u is nu bepaald en wij gaan alle door ons aangeboden diensten vast leggen. U kunt alvast beginnen met het voor genieten en vooruit kijken naar uw reis!

Waarom ook uw vliegticket op maat?
Aansluitend bij het aanbieden van een mooie landarrangement hoort natuurlijk een passende vliegticket. Wij zoeken graag de beste vluchten voor u uit en plaatsen deze dan kosteloos en vrijblijvend tijdelijk in optie. Dit bied u de kans de rest van de reis in overleg met uw reispartner/s en ons verder uit te zoeken. Let op: Prijzen van vluchten worden vaak bepaalt door hoe vol de vluchten zit en verschillen daarom soms van dag tot dag.

Wat gebeurd in geval van een tijdswijziging of vertraging? Of u nu zelf uw vliegticket heeft geboekt of via ons maakt geen verschil. Bij het boeken van een compleet landarrangement assisteren wij u direct om de uw gehele reis weer aansluitend op uw vlucht te maken.

Lekkerbly bied u een zeer compleet pakket inclusief verscholen kosten die u anders ter plaatse zou tegen komen. Hierdoor zijn wij niet altijd het aller goedkoopste maar wel goede waarde voor uw geld. Als erkende specialist*** en door de vele goede contacten zijn wij in staat uw reis voor zo ver mogelijk op uw reiswensen af te stemmen. Bovendien bieden wij u ook een brede scala aan allerlei extra activiteiten of excursies, Theta geregistreede gidsen en een gratis dag toer om uw reis helemaal af te ronden.

***In onafhankelijk onderzoek door de ANWB aangegeven als Zuid-Afrika specialist (Wereldreisgids – Zuid-Afrika pag 88)

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

8 dagen vanaf: 1559 per persoon

Kort en krachtig maar u ziet toch veel!

 • icon actief
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte

8 dagen vanaf: 1559 per persoon

Kort en krachtig. Vele hoogtepunten en variaties in landschap!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon desert

9 dagen vanaf: 1759 per persoon

Vele hoogtepunten en ook de Big 5!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon kinderen
 • icon malariavrij
 • icon romantiek

13 dagen vanaf: 2079 per persoon

Opmaat gemaakte reizen geheel naar uw eigen wens.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon kinderen
 • icon landschap

9 dagen vanaf: 1659 per persoon

Ontdek unieke landschappen. Voor reizigers met weinig tijd!

 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte

9 dagen vanaf: 1755 per persoon

Bijzondere korte overzichtsreis inclusief de Big 5!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij

10 dagen vanaf: 1819 per persoon

Ontdek unieke landschappen en oude culturen.

 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte

11 dagen vanaf: 1768 per persoon

Kort en krachtig. Voor reizigers met een beperkte tijd!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij

11 dagen vanaf: 1949 per persoon

Kort en krachtig met vele hoogtepunten en variaties in landschap!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek

11 dagen vanaf: 1898 per persoon

Vele hoogtepunten en variaties in landschap met een stukje cultuur!

 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte

11 dagen vanaf: 1767 per persoon

Ontdek unieke landschappen. Voor reizigers met weinig tijd!

 • icon actief
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek

12 dagen vanaf: 2169 per persoon

Veel hoogtepunten maar toch kort en krachtig.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij

13 dagen vanaf: 2139 per persoon

Kort en krachtig.Veel hoogte-punten en variaties in landschap!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon stilte

13 dagen vanaf: 2159 per persoon

Bijzondere korte overzichtsreis! Voor reizigers met beperkte tijd!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte

15 dagen vanaf: 2289 per persoon

Ervaar en geniet van het noorden van Namibië.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon himba
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij

16 dagen vanaf: 2389 per persoon

Een mooie overzichtsreis met cultuur en natuur.

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte

16 dagen vanaf: 2489 per persoon

Kort maar complete reis inclusief veel hoogtepunten!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij

16 dagen vanaf: 2468 per persoon

Ervaar en geniet van de mooiste delen van Namibië!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte

15 dagen vanaf: 2515 per persoon

Bezoek de Bosjesmannen en andere hoogtepunten!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon wijn

17 dagen vanaf: 2619 per persoon

Voor liefhebbers van woestijnen, mooie landschappen en rust!

 • icon actief
 • icon desert
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte

18 dagen vanaf: 2719 per persoon

Kort en krachtig. Vele hoogtepunten en variaties in landschap!

 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte

15 dagen vanaf: 2319 per persoon

Kort en krachtig.Veel hoogte-punten en variaties in landschap!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon falls

18 dagen vanaf: 2759 per persoon

Kort en krachtig. Vele hoogtepunten en variaties in landschap!

 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon stilte
 • icon falls

18 dagen vanaf: 2969 per persoon

Een korte overzichtsreis met natuur en wild van Botswana & Namibië!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon delta
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon romantiek

19 dagen vanaf: 2809 per persoon

Vele hoogtepunten en variaties in het landschap!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij

21 dagen vanaf: 2989 per persoon

Klassieke route! Inclusief vele hoogtepunten, landschappen en cultuur!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte

20 dagen vanaf: 2898 per persoon

Big five en landschappen! Een volle reiservaring!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek

20 dagen vanaf: 3296 per persoon

Een korte overzichtsreis natuur en wild van Botswana & Namibië!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon delta
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon stilte

22 dagen vanaf: 3798 per persoon

Alle hoogtepunten inclusief het mooiste van noordelijk Zuid-Afrika!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon delta
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon stilte

22 dagen vanaf: 4459 per persoon

De beste hoogtepunten van Namibië en Botswana!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon delta
 • icon desert
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon romantiek
 • icon stilte

22 dagen vanaf: 3279 per persoon

Alle hoogtepunten inclusief het mooiste van noordelijk Zuid-Afrika!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon stilte

22 dagen vanaf: 2879 per persoon

Ongelooflijke landschappen, veel contrasten en bijzondere afwisseling!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon wijn

22 dagen vanaf: 3019 per persoon

Alles in één reis. Vele hoogtepunten, cultuur en mooie landschappen!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte

22 dagen vanaf: 3079 per persoon

Prachtige overzichtsreis met vele hoogtepunten & mooie landschappen!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon wijn

22 dagen vanaf: 3398 per persoon

Voor de avontuurlijke reiziger op zoek naar cultuur en natuur!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon landschap
 • icon malariavrij
 • icon romantiek
 • icon stilte

13 dagen vanaf: 2079 per persoon

Opmaat gemaakte reizen geheel naar uw eigen wens.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon himba
 • icon kinderen
 • icon landschap

23 dagen vanaf: 2689 per persoon

Uitgebreide route met mooie landschappen en ook malaria vrij!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon falls
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon malariavrij

25 dagen vanaf: 3549 per persoon

Klassieke route! Ontdek het alles vanaf Kaapstad tot Vic Falls!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon falls
 • icon landschap
 • icon romantiek

25 dagen vanaf: 3229 per persoon

Begin en eindig in Zuid-Afrika en ontdek het prachtige Namibië!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon himba
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon romantiek

27 dagen vanaf: 3091 per persoon

Een prachtige manier om dit deel van het Zuidelijk Afrika te ontdekken!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon falls
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon romantiek

35 dagen vanaf: 4289 per persoon

Klassieke ontdekkingsroute! Ontdek alles vanaf Kaapstad tot Vic Falls!

 • icon actief
 • icon big5
 • icon cultuur
 • icon delta
 • icon desert
 • icon falls
 • icon himba
 • icon landschap
 • icon stilte

31 dagen vanaf: 3029 per persoon

Unieke reis met ongelooflijke landschappen en afwisseling in één reis!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon desert
 • icon kinderen
 • icon landschap
 • icon stilte

Individuele Rondreis Namibië


Persoonlijk maatwerk

Iedere individuele rondreis Namibië wordt gratis naar uw unieke wensen aangepast! Gebruik onze voorbeeld routes als startpunt of bepaal zelf een route en wij helpen u verder. Met onze persoonlijke roots in Afrika beschikken wij over een uitgebreide kennis en contacten ter plaatsen. Zo ontwijkt u de massatoerisme en ontdekt u unieke plekjes die soms zelfs ook bij de plaatselijke bevolking minder of zelfs onbekend zijn!

Veilig en vertrouwd

Samen met onze eigen kantoor in Zuid-Afrika verzorgen wij veilig, vertrouwde en unieke reizen naar Namibië voor honderden reizigers per jaar. Veilig en vertrouwd boeken met 24/7 lokale back-up service, overzichtelijke en uitgebreide offertes incl. een overzicht van lokaal te verwachten kosten zoals benzine, uit eten en toegangsgelden etc! Meer weten over het land Namibië? Klik hier

namib 9

 

Jaren ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring in Zuidelijke Afrika Reizen, dit zijn betaalbare en stressvrije reizen of safari’s met eigen huurauto en/of privé gegidst! Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen verzorgen wij veilig, vertrouwd en unieke reizen voor honderden reizigers naar Zuidelijk Afrika per jaar! Maak gebruik van onze voorbeeld routes en/of uw eigen idee om uit de ontelbare verscheidenheid aan mogelijke routes en reizen uw unieke droom reis samen te laten stellen. Met onze jaren ervaring zijn wij echt in staat ieder navraag een unieke route en indeling te geven!

Uitgebreide kennis en ervaring. Wij reizen geregeld naar verschillende delen van Zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen, nieuwe accommodaties, dag toeren, activiteiten, bezienswaardigheden etc. Gezamenlijk legt onze team gemiddeld tussen de 15,000 en 25,000 km per jaar af! Elk jaar opnieuw stellen wij honderden unieke routes samen die aansluiting geven aan de specifieke wensen van iedere klant!

Betaalbaar

Lekkerbly tracht u een betaalbaar op maat gemaakte reis geschikt voor de meeste beurzen aan te bieden en daarom sluiten onze reizen zo veel mogelijk in dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Behalve onderdelen die wij normaal vinden en dus ingesloten zijn zoals een kaartenboek, gratis excursie, interne vluchten (als deze van toepassing zijn) bieden wij ook waar mogelijk verscholen kosten aan zoals toegangsgelden en soms wildritten bij verblijf in nationale parken. U ontvangt ook bij al onze offertes een compleet overzicht aan van de lokaal te verwachte andere kosten zoals benzine, tolwegen etc.